Lydmålinger

Er du i tvivl om, dit byggeri lever op til kravene om akustik? Vi tilbyder kontrolmålinger af lyd i dit byggeri. Vi kan både kontrolmåle undervejs i byggeprocessen, og inden du tager en ny bygning eller ombygning i brug.

Vi tilbyder følgende lydmålinger:

  • Efterklangstiden
  • Luftlydsisolation
  • Trinlydsniveau
  • Støj fra tekniske installationer
  • Indendørs trafikstøjsniveau

Lydmåling i byggeproces

Vi udfører lydmålinger i byggeri. De fleste kommuner kræver, at den byggeansvarlige entreprenør eller bygherre kan dokumentere, at byggeriet overholder kravene fra byggereglementet.

I byggetilladelsen stilles ofte krav om lydmåling på det færdige byggeri til dokumentation af, at lydkravene er opfyldt – hvad end de tager udgangspunkt i BR10, BR15 eller BR18. Vi udfører lydmålinger på det færdige byggeri og fremsender rapport med resultater, som du kan sende til kommunen som dokumentation. Nemmere bliver det ikke for dig.

Krav til akustik

Er du byggeansvarlig entreprenør eller bygherre, kan vi hjælpe dig med at dokumentere, at dit byggeri lever op til de krav til akustik, der er til bygninger i dag. Det kan være, du er i gang med et nyt byggeri eller renovering af en bygning, som kræver bedre akustik. Kontakt os for at bestille en lydmåling udarbejdet af professionelle fagfolk.

Til private, virksomheder og det offentlige

Vi udfører lydmålinger på alle typer byggeri. Det kan være, du er irriteret over trafikstøjen fra kontoret og har en mistanke om, at det ikke lever op til kravene. Eller det kan være, du er bygherre og skal opføre en ny, offentlig bygning og skal have kontrolmålinger undervejs af støjen.

Vi udfører målingerne for dig og udarbejder en rapport, du har som dokumentation til at garantere målingerne. Efter en lydmåling giver vi dig gode råd til efterisolering, regulering af akustik og forbedring af det generelle indeklima, som skaber mere glæde for beboerne.

I trygge hænder hos os

Vi har en bred erfaring i alt fra lydmåling til energimærkning, termografi, trykprøver og tilstandsrapporter. Det betyder, at vi favner dit byggeri hele vejen rundt og kan rådgive dig gennem hele byggeprocessen.

Hos Bygbo samarbejder vi ofte med rådgivere eller bygherrer undervejs i byggeprocessen, så dokumentationen for lydforholdene i bygningen er på plads.

Bedre livskvalitet med den rette lyd

En arbejdsrum med for meget rumklang, et køkken med for meget akustik eller et kontor med trafikstøj er bare få af de eksempler, der forringer livskvaliteten og i sidste ende helbredet hos os mennesker.

Hvis du bliver udsat for meget støj, larm og rumklang kan det skabe uro i hovedet, hovedpine og besværet koncentration. Oplev nogle glade medarbejdere eller familiemedlemmer, når du skaber et bedre indeklima, hvor de korrekte værdier er overholdt i lydmålingerne.

Kontakt os – så får du en bedre bygning

Er du interesseret i en professionel lydmåling eller andre af vores energimæssige ydelser, så kontakt os endelig. Vi står klar til rådgivning, sparring og erfarne fagfolk, der har det korrekte udstyr til at foretage målingerne med.

Med en lydmåling hos os er du garanteret professionelle råd til den bedste optimering af din bygnings akustik – som også opfylder de vigtige, lovmæssige krav.

Bestil lydmåling

    Vedhæft filer. Hvis flere filer så pak dem ned som en zip-fil