Termografi

Er du i tvivl om din bolig er isoleret godt nok? Ved du, at der er områder i din bolig, som mangler isolering? Få svar på dine spørgsmål ved at få udført en professionel termografering af dit hus.

En termografering hos os giver dig en fuld rapport over boligens kuldebroer. Rapporten viser, hvordan din bolig er isoleret, og hvor den eventuelt kan isoleres bedre. Det giver et bedre indeklima, som giver dig og din familie en bedre hverdag uden hovedpine, allergier og koncentrationsbesvær.

Sådan fungerer termografering

Termografi er en metode til at registrere temperaturen på en given overflade. Metoden tager udgangspunkt i, at alle overflader udsender en infrarød stråling, der ikke kan opfattes af det menneskelige øje.

Når strålingen ses igennem et termisk kamera, skiller varme genstande og overflader sig ud mod køligere baggrunde. Med andre ord kan man med det blotte øje se overfladens temperatur.

Derfor er termografi et godt værktøj til at undersøge en bygnings konstruktion og opdage utætheder, kolde overflader, kuldebroer, manglende isolering og fugt- og vandskader. Det sparer dig både for store varme- og elregninger og giver dig et bedre indeklima.

Slip for bekymringer om skimmelsvamp, fugt og råd og bestil en termografering hos os. Så undersøger vi huset for de fugtige steder, der kan skabe varige skader og en stor regning. Dermed får du mulighed for at udbedre skaderne, hvilket både giver en lavere varmeregning, et bedre indeklima og en bedre lydisolering.

Lad os om det besværlige arbejde

En termografering kan ikke erstattes med en normal tilstandsrapport eller en byggesagkyndigs gennemgang af huset. Her er vi helt nede i detaljen med det bedste udstyr på markedet til at måle fugt og kuldebroer.

Det kræver erfaring at tolke billederne fra termograferingen. Derfor anbefaler vi ikke, at du selv går ud og lejer et termografikamera og foretager undersøgelsen selv. Bestiller du en termografering hos os, er du sikret professionelt personale, der forstår at tyde tallene og kan fortælle dig, hvor du kan udbedre huset med eksempelvis efterisolering eller energirenovering.

Vi arbejder med termografi, fordi vi er gode til det – og ikke fordi, vi vil sælge dig behandlinger, du ikke har brug for. Vi kan fortælle dig, hvordan du kan spare penge på varmeregningen, og hvordan dit indeklima bliver bedre. Men vi gør det på en neutral og realistisk facon, som gør at alle forstår det og kan være med.

Optimer din boligs energimæssige tilstand

Har du fået blod på tanden efter at have læst om termografi, så kan det være, at du også vil tjekke resten af dit bygnings tilstand. Hos Bygbo kan du få udarbejdet en energimærkning, tilstandsrapporter, lydmålinger og trykprøver. På den måde kan du få løsningsforslag til at forbedre varmeregningen og dit hus’ generelle tilstand.

Kontakt os og få et tilbud på en termografering eller en anden af vores professionelle ydelser, der hjælper dit hus til en længere levetid uden fugtskader. Det skaber mere glæde for dig og din familie at bo i et hus, der er korrekt isoleret med et godt indeklima.